Барселона проявява интерес към Серхио Агуеро от Манчестър Сити


Барселона проявява интерес към Серхио Агуеро от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

2572 0

През този сезон Серхио Агуеро е прекарал едва 330 минути на терена, но изглежда това не е проблем за Барселона. Според TyC Sports, каталунският клуб вече е изпратил официална оферта за нападателя на Манчестър Сити.

Аржентинският нападател, чийто договор с Манчестър Сити изтича на 30 юни, може да бъде едно от първите нови попълнения на каталунците за следващия сезон. Агуеро от дълги години е и в добри приятелски отношения с лидера на Барселона Лионел Меси. Меси дори е кръстник на едно от децата на играча на Сити.

Агуеро има точно 10 сезона с фланелката на "гражданите" зад гърба си и през годините дори се превърна в икона за своя клуб. През 2012г. той донесе първата титла на Сити от 1968г. насам, след като отбеляза гол в последните секунди на мача с КПР. През този сезон обаче, Серхио Агуеро е преследван от контузии, преболедува и коронавирус и е играл в едва 6 мача във Висшата лига. На 2 юни аржентинецът ще навърши 33 години.

ЕТО и какво каза Пеп Гуардиола за бъдещето на Агуеро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички