ВИДЕО: Бейл посече Тотнъм, Реал на финал


ВИДЕО: Бейл посече Тотнъм, Реал на финал

1669 0

Реал Мадрид е първият финалист в тазгодишното издание на приятелския турнир "Audi Cup", на който домакин е Байерн Мюнхен.

"Белия балет" стигна до лесна победа с 2:0 над Тотнъм, като възпитаниците вкараха по един гол през двете полувремена - Хамес (36) и Гарет Бейл (79). Това беше и първи мач на уелсеца срещу бившия му тим.

"Кралете", които в днешния мач бяха без Карим Бензема и Кристиано Роналдо, имаха преимущество през целия двубой, което през първото полувреме беше материализирано единствено от Хамес. В 36' индивидуален пробив на Иско завърши с перфектно центриране в пеналта пред вратаря, като защитник изпусна колумбиеца и той се разписа с глава.

Иначе през първата част с две добри намеси се отличи Кико Касия, докато Хесе и Хамес се надпреварваха да пропускат добрите положения за Реал Мадрид.

След почивката умората си каза думата, като Тотнъм действаше малко по-добре. Въпреки това опасни положения в полза на "шпорите" нямаше.

И двата отбора почнаха със смените в самото начало на втората част, което допълнително наруши темпото в двубоя. Все пак до края зрителите видяха още един гол, който беше дело на Гарет Бейл. В 79' той вкара красив гол от 25 метра, наказвайки бившия си клуб.

Тази вечер един срещу друг се изправят отборите на Милан и Байерн. Победителят ще срещне Реал Мадрид на финала (сряда 21:45 часа българско време), докато загубилият играе с Тотнъм в 19:00 часа.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички