Бензема пропуска началото на сезона в Испания


Бензема пропуска началото на сезона в Испания

1604 0

Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема по всяка вероятност ще пропусне старта на сезона в Примера дивисион, информират колективно испанските медии днес.

От клуба обявиха, че френският стрелец има мускулна травма в прасеца на десния крак, но не разкриха времето, което ще е нужно на национала да се възстанови напълно.

В Испания са се допитали до специалисти, като те са категорични, че подобен вид травми се лекуват повече от 3 седмици, като най-точната прогноза е 20 дни.

При условие че възстановяването на Бензема не стане по-бързо, то това означава, че той ще пропусне първия мач за сезона на "белия балет" срещу Гранада.

Той не отпътува със своите съотборници за Мюнхен, където днес започва поредното издание на приятелския турнир "Audi Cup" с участието на Байерн (домакин), Реал, Милан и Тотнъм.

С отбора не е и Кристиано Роналдо, който има лека травма в гърба. Неговото състояние обаче не е сериозно и той ще е готов за старта на сезона в Ла Лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички