Трансферът на Де Хеа отново задействан, Юнайтед харесаха трети от Реал


Трансферът на Де Хеа отново задействан, Юнайтед харесаха трети от Реал

2038 0

Сагата с Давид Де Хеа, която изглеждаше приключена, започва с нови сили, след като "Marca" информира, че преговорите между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед са възобновени.

Причината за това е желанието на Луис Ван Гаал да продаде испанския вратар преди началото на шампионата, защото не иска да има демотивирани футболисти в своята селекция.

В същото време Реал Мадрид има предварителна сделка с Де Хеа, който отдавна даде да се разбере, че иска да играе на "Сантяго Бернабеу".

Според "Марка" в следващите няколко дни ще има развитие по темата, докато английското издание "Мирър" разкрива, че в сделката между двата клуба може да влезе португалския защитник Пепе.

Португалският бранител се бори за титулярно място с Рафаел Варан, а договорът му е с Реал изтича през лятото на 2017 година. Източници на английското издание са категорични, че Флорентино Перес е склонен да се раздели с Пепе, за да осъществи трансфера на Де Хеа още сега.

Преди това "червените дяволи" се опитваха да използват испанския страж, за да вземат Серхио Рамос или Гарет Бейл, но това категорично няма да се случи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички