Видал не се чувствал важен в Барселона, заплаши, че ще напусне


Видал не се чувствал важен в Барселона, заплаши, че ще напусне
Снимка: Getty Images/Guliver

2516 0

Полузащитникът на Барселона Артуро Видал планира да напусне Барселона, ако ситуацията му в клуба не се подобри и започне по-често да попада сред титулярите. Чилийският национал стартира само в три мача от Ла Лига през този сезон, въпреки че вече има цели четири гола.

„Не се чувствам важен в Барселона. През декември или в края на сезона ще потърся друга възможност, където ще се почувствам значим. Искам да остана тук завинаги, но трябва да съм реалисти и да живея ден за ден", заяви Видал пред каталунската TV3.

„Винаги има оферти, но за момента съм концентриран върху това да работя и помагам на Барселона, с каквото мога. Мачовете минават един след друг и всеки гледа да бъде подготвен, когато дойде неговият момент. Футболистите искат да са главните действащи лица, да играят всеки двубой, но на мен това не ми се случва", допълни Видал. По-рано се появи информация, че два италиански отбора имат интерес към него - ето кои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички