Поредна тежка травма вади от игра Дембеле за по-дълго от очакваното


Поредна тежка травма вади от игра Дембеле за по-дълго от очакваното
Снимка: Getty Images/Guliver

3778 0

Вече е ясно колко време ще отсъства от терените играчът на Барселона Усман Дембеле, който получи поредната си контузия в двубоя от Шампионска лига срещу Борусия Дортмунд в сряда. Френският национал ще е аут в следващите 10 седмици, като се очаква да се завърне в игра в средата на февруари.

"Медицинските прегледи установиха, че Усман Дембеле има мускулна контузия в дясното бедро. Очакванията са той да отсъства за следващите десет седмици”, продължи съобщението написаха от каталунския клуб.

Дембеле бе заменен принудително в 25-ата минута в двубоя, като надеждите бяха травмата да го извади от терените за по-малък период, но в крайна сметка контузията се е оказала тежка. Травмата на френското острие обаче е поредният удар за него, тъй като престоят му на "Камп Ноу" е съпътстван предимно от проблеми. За престой от почти 2 години и половина френският национал е стредал от общо 9 травми. Затова и в сряда вечер Дембеле бе толкова разстроен при напускането на терена. Ето колко двубоя е пропуснал само заради травми.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички