"Нека Рим не се повтаря!": Меси предчувствал погрома на Барса на "Анфийлд"


"Нека Рим не се повтаря!": Меси предчувствал погрома на Барса на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

5587 0

Капитанът на Барселона Лионел Меси е имал сериозно предчувствие за това, което се случи на тима през миналия сезон в Шампионска лига. Както е известно, в първия полуфинал каталунците разбиха Ливърпул с 3:0, но след загуба с 0:4 в реванша отпаднаха от турнира. Документалният сериал "Matchday", който Барселона пусна, показва каква реч е държал нападателят пред съотборниците си преди гостуването на "Анфийлд".

"Хайде, хора, нека направим крачката. Възможността не трябва да се губи. Хайде, ние сме там. Ще излезем силни. Нека си спомним: Рим беше наша грешка. На никой друг. Нека не се случва същото. Вината за Рома беше наша и ничия друга", казва аржентинецът пред съотборниците си.

Разговорът в съблекалнята завършва с изказване на Луис Суарес, който игра в Ливърпул няколко сезона и познава чудесно обстановката в английския клуб. "Трябва да сте подготвени да страдате. Ще страдаме там. Ще ни бъде трудно", казва уругваецът на своите колеги. А как загубата на "Анфийлд" промени Барселона изцяло вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички