Вече 900 дни: Лионел Меси не може да вкара в Ел Класико


Вече 900 дни: Лионел Меси не може да вкара в Ел Класико
Снимка: Guliver/GettyImages

1570 0

Лионел Меси показа, че умее да чупи рекорди и то от самото началото на своята кариера. Има обаче едно негативно постижение, което със сигурност иска да изтрие. Барселона и Меси се изправят срещу Реал Мадрид през 2020/21 в първото Класико тази събота, а номер 10 влиза в играта в търсене на първия си гол срещу мадридчани от 6 май 2018 г.

Той не успява да намери мрежата срещу големия съперник на каталунците, откакто Кристиано Роналдо си тръгна от "Сантяго Бернабеу". Изминаха деветстотин дни, а Меси не успява да вкара гол срещу Реал Мадрид. Оттогава той е играл в пет от шестте Класико, като са изминали 440 минути, без той да намери мрежата.

Представянията на аржентинеца постепенно се подобрява през този сезон и той даде най-доброто от себе си в Шампионска лига във вторник, което едва ли е зарадвало "Кралския клуб". В четирите мача преди да се изправи срещу Ференцварош, той бе отбелязал само веднъж. Унгарците обаче бяха третирани с реализирана дузпа от Меси и отлично представяне, което помогна на Барселона да отбележи пет пъти на "Камп Ноу".   A наставникът на каталунците Роналд Куман разкри най-лошото, което може да се случи на "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички