Валверде: Най-трудно се печели титлата в Примера


Валверде: Най-трудно се печели титлата в Примера
Снимка: Getty Images/Guliver

756 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че според него спечелването на титлата в испанското първенство е много по-трудно, отколкото триумфът в Шампионска лига. Каталунците спечелиха Ла Лига и Купата на Краля през този сезон, като в Шампионска лига отпаднаха на четвъртфиналите.

"След такъв труден сезон можем да кажем, че най-накрая спечелихме. Примера е много дълъг турнир. Преминахме през всичко. Бяхме по-добри и постигнахме успеха предварително. За мен Примера е най-трудният турнир. В турнира за Купата или в Шампионска лига един неудачен ден може да ви извади от битката. Тук трябва да печелите постоянно", коментира Валверде, цитиран от AS.

Припомняме, че титлата на Барселона стана факт, след като снощи тимът победи Депортиво Ла Коруня с 4:2. Сега Атлетико (Мадрид) и Реал Мадрид нямат шанс да ги задминат, дори и "блаугранас" да нижат до края на сезона само загуби. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички