Безобразно: Барселона през лято 2017 отхвърля Салах, причините са нереални


Безобразно: Барселона през лято 2017 отхвърля Салах, причините са нереални

2920 0

В Барселона определено има много грешни хора сред тези, които отговарят за трансферите през последните два трансферни прозореца. Заради тях каталунският клуб е изглупял сериозно през изминалото лято, съобщава "Diario Gol". Според испанското издание тогава бъдещият шампион на Испания е получил звездата на Ливърпул в момента Мохамед Салах на сребърен поднос, но е пропуснал да го вземе.

По това време египтянинът играеше в италианския Рома, който го е предложил на каталунците срещу скромната сума (за сегашните стандарти в трансферите) от 40 милиона евро. Преговори не е имало нужда да се водят. Но каталунците са се отказали от възможността и са дали приоритет на Усман Дембеле, който, предвид цената си, е голямо разочарование до момента.

"Diario Gol" пише, че една от причините за решението на Барселона е била... косата на Салах. Самият играч е научил за това и се е почувствал презрян от гранда. Затова, ако атакуващият полузащитник вземе решение да напусне Ливърпул, за да играе в Ла Лига, той със сигурност ще предпочете Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички