Валенсия - Барселона по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Ла Лига?


Валенсия - Барселона по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1723 0

Испанският гранд Барселона ще гостува на Валенсия на "Местая" в мач от 17-ия кръг на Ла Лига. Каталунците са в серия от два поредни загубени мача и задължително ще търсят трите точки срещу "прилепите".

През изминалия кръг каталунците бяха сломени от Жирона с 2:4 като гост, с което се снижиха до четвъртото място с 34 точки в Ла Лига. Това обаче далеч не бе всичко. През седмицата "блаугранас" загуби гостуването си на Роял Антверп в Шампионска лига с 2:3 и записа второ поредно поражение.

От другата страна, Валенсия също не се намира в оптимална форма. "Прилепите" са с една победа в последните си пет мача в испанския елит и се намират на 11-ата позиция с 19 точки. В последния кръг те загубиха с минималното 0:1 от Хетафе.

Барса постигна дубъл над Валенсия през изминалата кампания (2022/23), като успя да победи опонента си на два пъти с по 1:0.

Къде да гледаме Валенсия - Барселона по ТВ?

Двубоят на "Местая" започва в 22:00 часа (българско време) и ще бъде предаван пряко в ефира на "Max Sport 4". Според мнозина сблъсъкът може да се окаже решаващ за бъдещето на Шави, но управата на Барселона е категорична, че иска да види едно-единствено подобрение от отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички