Боледуващ или лъжец? Казусът на Де Йонг в Барселона бе разрешен


Боледуващ или лъжец? Казусът на Де Йонг в Барселона бе разрешен
Снимка: Getty Images

4375 0

Голямата сага около Френки Де Йонг и Барселона, която се разрази в ранните часове на днешния ден (14 декември), бе разяснена от агента на нидерландеца Али Дурсун.

Сагата около Френки и Барселона

По-рано днес стана ясно, че директорът на "Камп Ноу" - Деко, се е свързал с Де Йонг и му е търсил сметка защо той не е пътувал с отбора за Белгия за гостуването на Роял Антверп в Шампионска лига. В Испания разкриха, че португалският шеф е мислил, че нидерландецът лъже, но сега Дурсун каза цялата истина.

"Това е фалшива новина! Това е най-голямата глупост, която се тиражира за Френки от дълго време. Той просто е болен. Има симптоми на грип и не можеше да пътува и съответно да играе в Белгия", споделя Дурсун за нидерландското издание "De Telegraaf".  

Припомняме, че самият Де Йонг бе контузен дълго време и отсъства от терените. Халфовата линия на Барселона страдаше много без него, тъй като през годините той се превърна в един от основните футболисти на каталунския гранд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шави е разбрал какво трябва да направи, за да запази поста си в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички