Известен треньор си пожела Барселона на 1/8-финалите в Шампионска лига


Известен треньор си пожела Барселона на 1/8-финалите в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

1591 0

В сряда (13-и декември) вечер Барселона загуби последния си мач от груповата фаза на Шампионска лига, но все пак финишира на 1-во място в Група "Н" и се класира за 1/8-финалите на надпреварата.

По същото време Лацио също инкасира поражение, от Атлетико Мадрид, но това не му попречи да завърши на втора позиция в Група "Е" и така да си гарантира "билет" за следващата фаза на турнира.

В коментар след двубоя, старши треньорът на "римските орли" - Маурицио Сари, заяви, че би искал тимът му да изтегли Барса на жребия за 1/8-финалите:

"Ако трябва да съм честен, бих искал да срещнем Барселона в следващата фаза. Бих ги избрал, тъй като никога досега не съм се изправял срещу тях като треньор, а това би било чудесно преживяване", обясни Сари, цитиран от "Sky Sport".

*Лацио ще бъде във втора урна при жребия и може да се падне с Барселона, Арсенал, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Манчестър Сити, Реал Мадрид или Реал Сосиедад!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави е притеснен за Барселона, но не вижда проблем в съблекалнята - "всичко идва отвън"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички