Какво трябва да направи Шави, за да спаси поста си? Барселона иска да види само едно


Какво трябва да направи Шави, за да спаси поста си? Барселона иска да види само едно
Снимка: GettyImages

2614 0

Барселона определено не се намира в най-добрата си форма, а това бе доказано във втората поредна загуба на тима срещу Роял Антверп в Шампионска лига тази сряда (13 декември). С лошата игра на каталунците се появиха и слухове за уволнението на Шави, но ръководството на клуба е зад гърба му.

В Барселона искат да видят само едно

Доверието в Шави остава непокътнато, но клубът смята, че е дошъл моментът да се направи крачка напред в търсенето на добри резултати, защото отборът все още се стреми да спечели всичко и следователно все още има време да поправи нещата, информират от "Mundo Deportivo".

Припомняме, че поражението от Роял Антверп с 2:3 дойде веднага след загубата от приятната изненада Жирона с 2:4 в Ла Лига. Мнозина смятат, че лошите резултати се дължат на факта, че каталунците не разполагаха с някой от най-силните си футболисти поради контузии дълго време.

Въпреки слабите резултати, каталунците успяха да спечелят своята група в Шампионска лига с 12 точки и продължават напред в надпреварата, която не са печелили от 2015 година. Момчетата на Шави се борят на всички възможни фронтове, а в Ла Лига се намират на четвъртата позиция с 34 точки - 7 пункта по-малко от лидера Жирона.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Абсурдната грешка на Барселона, която коства мача срещу Роял Антверп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички