Контузи ли се отново Еден Азар в Реал Мадрид по време на мача с Интер?


Контузи ли се отново Еден Азар в Реал Мадрид по време на мача с Интер?
Снимка: Getty Images/Guliver

1070 0

Привлеченият в Реал Мадрид, за да заеме статута на мегазвезда в тима, Еден Азар все още е много далеч от показаното, с което накара "кралския клуб" да го желае толкова силно преди няколко години. А главната причина за това изглежда са контузиите.

Престижното испанско издание AS информира, че дори и след последния двубой на тима - победата над Интер в Шампионска лига, Азар е бил забелязан да поставя лед върху левия си глезен, след като бе заменен. Като причина е посочена едно по-твърдо влизане от страна на Марсело Брозович.

Изданието отбелязва, че това не е оперираният глезен на Азар, както и че все пак не се очаква той да пропусне следващия двубой принудително, но все пак обръща внимание на ситуацията, която със сигурност може да накара всички в Реал отново да настръхнат за състоянието му.

Трябва да се отбележи, че никога до този момент в кариерата си Азар не е имал проблем с контузиите, които вече втори пореден сезон го тормозят. Следващият мач за Реал Мадрид е гостуване на Валенсия в неделя (8 ноември), след което идва и прекъсването за двубоите на националните отбори.

А треньорът на Интер Антонио Конте призна, че на два пъти е бил близо до Реал Мадрид, но е отказвал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички