В Реал Мадрид са сериозно притеснени заради положителния тест на Роналдо


В Реал Мадрид са сериозно притеснени заради положителния тест на Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2304 0

Новината, че Кристиано Роналдо е дал положителен тест за коронавирус предизвика вълна от реакции както в Италия, така и в Испания. Тя беше приета с тревога в Реал Мадрид, където очакват актуализации за трима от техните национали - Серхио Рамос, Рафаел Варан и Ферлан Менди, които бяха в контакт със звездата на Ювентус миналата седмица и през уикенда.

Източници, близки до Кристиано, потвърдиха пред AS, че той е „асимптоматичен и в добро настроение“. Първата среща между Роналдо и бившите му съотборници от Реал бе по време на приятелския мач между Португалия и Испания в сряда, 7 октомври.

Кристиано и Рамос не бяха заедно на терена - CR7 беше заменен в 72-ата минута, а Рамос влезе на терена в 81-ата минутa. Но те са споделяли едни и същи пространства, и се снимаха заедно с Пепе в съблекалнята, където прекараха няколко минути в разговори.

Друг момент, който тревожи Мадрид, е мачът от Лигата на нациите в неделя между Франция и Португалия. И Кристиано Роналдо, и Варан бяха в съответните си стартови състави и завършиха пълните 90 минути. Нападателят и централният защитник бяха в една и съща част на терена през по-голямата част от играта и потенциално има малък шанс Кристиано да е неволно заразил Варан.

Не е напълно изключено, защото двамата играчи се прегърнаха, както и публикува Варан в един от туитовете си след мача. Друг играч, който е изложен на риск, е Ферлан Менди. Левият бек не участва в играта, но той също е прекарал време с Кристиано и беше близо до Варан.

Това не е първият удар, който Кристиано отнася заради пандемията, след като наскоро стана ясно, че един от основните бизнеси на Роналдо е пред фалит заради коронавируса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички