Какво прави Кристиано Роналдо, след като разбра, че е с коронавирус?


Какво прави Кристиано Роналдо, след като разбра, че е с коронавирус?
Снимка: Getty Images/Guliver

5151 0

Футболният свят продължава да реагира на новината, че Кристиано Роналдо е болен от коронавирус, след като португалецът се превърна в най-високопрофилния футболист, дал положителен резултат на тест за Covid-19. Въпреки това суперзвездата на Ювентус се чувства добре и явно не е особено притеснен от заболяването. 

Джорджо Киелини говори за пандемията и нейния ефект върху футбола, като беше попитан от журналисти за състоянието на Роналдо и дали има някакви проблеми за португалеца. 

"Да, говорих с Кристиано. Чувства се добре, дори когато се чухме, се печеше на слънце. Ще се върне в игра, когато е готов, но не сме притеснени. Със сигурност това е разсейващ фактор, но знаем, че в следващите месеци ще бъде много трудно. Знаем обаче, че трябва да изиграем нашата роля и да продължим да играем за доброто на футбола", каза Киелини пред медиите в Италия. 

"Ескалацията в случаите в последните седмици не е изненадваща, но всичко, което можем да направим, е да спазваме мерките за ограничаване на коронавируса. Не можем обаче да спрем. Футболът е огромна индустрия и важна за много хора. Също така има социална нужда от футбол, защото ще има още повече ограничения в следващите седмици. Готови сме да продължим, независимо че има известни рискове", каза още Киелини. 

Това не е първият удар, който Кристиано отнася заради пандемията, след като наскоро стана ясно, че един от основните бизнеси на Роналдо е пред фалит заради коронавируса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички