Роналдо иска Рамос да заиграе с него в Ювентус


Роналдо иска Рамос да заиграе с него в Ювентус
Снимка: Gulliver/GettyImages

1594 0

Кристиано Роналдо е поискал от ръководството на Ювентус да привлекат бившия му съотборник в Реал Мадрид и капитан на "белия балет" Серхио Рамос, твърди OK Diario. Португалската звезда, който е много добър приятел с Рамос, се надява, че отново ще могат да играят заедно в един отбор.

34-годишният Серхио Рамос се намира в последната година от своя контракт с "лос бланкос", а през лятото ще може да напусне "Сантяго Бернабеу" със свободен трансфер. Именно тогава се предполага, че "бианконерите" ще направят своята маневра по привличането му в Торино.

Рамос прекара почти цялата си кариера в тима на Реал Мадрид, където премина през далечната 2005 година от състава на Севиля. Двамата с Роналдо бяха изключително близки на терена. През 2018 година Кристиано напусна Реал, за да заиграе в италианския шампион.

Между двамата футболисти имаше известни искри след напускането на Роналдо, но изглежда, че отношенията им са изгладени, особено след последния мач между Испания и Португалия, когато след срещата Рамос получи подписана фланелка от Роналдо (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички