В Реал Мадрид борят лошата форма по невиждан начин през зимния трансферен прозорец


В Реал Мадрид борят лошата форма по невиждан начин през зимния трансферен прозорец
Снимка: Getty Images

2041 0

Реал Мадрид преклони глава в поредното "Ел Класико" с Барселона, което обаче определи новият шампион в надпреварата за Суперкупата на Испания.

Възпитаниците на Карло Анчелоти отстъпиха с 1:3 на неутрален терен в Саудитска Арабия, като въпросният двубой продължи неубедителната серия на "кралете" в последно време. 

В Испания изминалият двубой остава водеща тема на анализи и се търсят причините за развоя сред "викингите". От Мarca обаче информират, че пред Реал предстои скучен зимен трансферен прозорец.

Причината за подобни новини е вярата на Флорентино Перес, който е сигурен във възможностите на големите шампиони през миналия сезон в редица надпревари.

Според изданието, ключовата фигура не смята тимът да се подсилва с нови състезатели през следващите седмици, въпреки че именно недостигът на качествени играчи бе една от определяните като причини в поражението срещу каталунците.

Вижте каква причина отчитат за водеща при Реал за загубата срещу Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички