В Испания отчетоха скрита причина за проблемите на Реал Мадрид срещу Барселона


В Испания отчетоха скрита причина за проблемите на Реал Мадрид срещу Барселона
Снимка: Getty Images/колаж SportLive

2524 0

Реал Мадрид записа тежко поражение за Суперкупата на Испания в неделя вечер, след като загуби формиралото се "Ел Класико" на финала с 1:3 от вечния враг - Барселона.

В Испания изминалият двубой остава водеща тема на анализи, след като "белият балет" стигна трудно до срещата за трофея, а по време на нея се представи повече от незадоволително.

Едно от водещите издания - Marca, отчита, че един от проблемите пред Карло Анчелоти е на резервната скамейка, където всъщност е изпитвал недостиг на достатъчно качествени футболисти.

Реал Мадрид стартира срещу Барселона с 11 играчи и междувременно италианският специалист разполагаше с още 11 резерви, две от които са вратари. Междувременно "викингите" имат и няколко контузени в лицето на Алаба, Васкес и Чуамени, като те до голяма степен попадат сред основните играчи на настоящите шампиони.

От изданието подчертават, че легендарният треньор дори не разчита на Азар, Одриозола, Вайехо и Мариано, като по този начин групата на Реал намалява още повече. Бройката пред Реал Мадрид е рекордно малка за последните години, добавят от водещия ежедневник.

Вижте какво каза Анчелоти, след като Реал Мадрид загуби от Барселона за Суперкупата на Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички