В началото на 2024 година Барселона трябва да се разплати за Педри


В началото на 2024 година Барселона трябва да се разплати за Педри
Снимка: GettyImages

1691 0

Педри е един от важните играчи в състава на Барселона, но каталунците все още не са се издължили за него. Не са тайна финансовите проблеми на клуба, които им пречат да действат активно и нормално на трансферния пазар.

От "Камп Ноу" ще трябва да платят на Лас Палмас в началото на 2024 година за талантливия играч.  "Блауграна" все още оправя сметките си заради немалко бонуси, свързани с представянето му, откакто го взеха през 2020 година.

Барселона вече е изплатила 4 от 5-те допълните транша

Това ще е последният транш от Барселона за Педри

Педри се превърна в ключов играч в Каталуния, но Барселона все още плаща трансферната му сума. Президентът на клуба в Лас Палмас Мигел Анхел Рамирес потвърди, че процесът все още не е разрешен между двата клуба с предварителна такса от 5 милиона евро, подкрепена от допълнения.

По-рано Рамирес заяви, че четири от петте бонуса вече са били платени от Барселона, като окончателният трансфер възлиза на между 20 и 25 милиона евро. Според "AS", последната клауза ще бъде приключена през януари, като Педри трябва да завърши само още две 45-минутни участия в което и да е състезание, за да може Барселона да спечели последните 5 милиона евро.

Детайлите се отнасят до това, че Педри играе повече от половината мач в 10 или повече мача в четири последователни сезона, което трябва да направи в началото на 2024 година. А един от играчите, които показват разочароваща игра този сезон е Роберт Левандовски и си има причина за това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички