Съмненията около Жоао Феликс не спират, само Лапорта го иска в Барселона


Съмненията около Жоао Феликс не спират, само Лапорта го иска в Барселона
Снимка: Getty Images

992 0

Все по-малка изглежда вероятността Жоао Феликс да бъде играч на Барселона през следващия сезон. След летящ старт на престоя си под наем, 24-годишният играч  вече се бори да окаже влияние през последните седмици, като последният пример за това е решението на Шави да го замени на полувремето при победата над Алмерия.

Само един човек в Барселона иска Феликс да остане

Жоао Феликс вече никак не е желан в Барселона

С всеки изминал ден съмненията в Барселона относно Феликс продължават да растат. Според "AS" само Жоан Лапорта, президентът на клуба, е на мнение, че трябва да се подпише за постоянно с поругалеца.

Шави е един от онези, които не искат Феликс да остане през следващия сезон и според информацията няма да разчита на него от пролетта, ако Барселона успее да подпише с полузащитник през януари. Отбелязва се също, че ако Гави не беше контузен, Феликс вече нямаше да има място в състава.

Феликс имаше огромното желание да се присъедини към Барселона през лятото, но освен ако не подобри драстично играта си през останалата част от сезона, той ще се завърне в Атлетико Мадрид. А това е нещо, което нито клубът, нито играчът искат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички