Байерн Мюнхен не се отказва, има "малък шанс" да вземе звезда на Барселона през лятото


Байерн Мюнхен не се отказва, има "малък шанс" да вземе звезда на Барселона през лятото
Снимка: Getty Images

1607 0

През последните седмици Роналд Араухо е силно свързван с Байерн Мюнхен. Уругвайският защитник на Барселона е смятан за топ цел от германския шампион, чийто мениджър Томас Тухел е голям фен на играча.

Какъв е шансът Араухо да напусне Барселона?

Араухо се превърна в един от най-добрите централни защитници в света в Барселона, където е много обичан и ценен. По същия начин 24-годишният футболист изпитва голямо възхищение към каталунския клуб, въпреки че според информациите той е леко заинтересован да се присъедини към Байерн.

Араухо не мисли да напуска Барселоа... засега

Флориан Плетенберг от Sky Germany, от когото тръгна тази бързоразвиваща се сага, съобщи, че Араухо е казал на Байерн, че няма да напуска Барселона през зимата. На този етап обаче има "малък шанс" сделката да бъде сключена следващото лято.

Барселона е решена да задържи Араухо за много години напред. Въпреки това, поради продължаващите им финансови проблеми, е малко вероятно те да могат категорично да кажат, че той не се продава, което може да даде възможност на Байерн. Именно заради това от "Камп Ноу" да готови да изслушат оферти за всеки един от играчите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички