Стоичков към Наполи: Не трябва да показвате страх срещу Барселона, иначе няма да им избягате


Стоичков към Наполи: Не трябва да показвате страх срещу Барселона, иначе няма да им избягате
Снимка: Instagram

1386 0

Легендата на Барселона Христо Стоичков сподели очакванията си от мача между каталунците и Наполи в Шампионска лига. Българинът обяви, че харесва италианския тим и го предупреди какво не трябва да прави, за да не загуби от любимия му отбор. Двата тима се срещат в осминафинален мач-реванш, който ще бъде на стадион "Камп ноу". Първата среща в Неапол завърши с равенство 1:1.

"Наполи е отбор, който харесвам. Видях ги по време на работа в САЩ, когато играха приятелски мач срещу Барселона. Карло Анчелоти бе на скамейката. Силата, потенциалът и техниката им бяха ясно видими", заяви Камата пред радио "Kiss Kiss Napoli".

"С Гатузо отборът стана по-силен и ще може да опита да отстрани Барселона, ако играе с бързо подновяване на играта. Героят, който Гатузо беше на терена като играч, успя да го прехвърли в отбора", допълни той.

"Камп ноу" е много голям, теренът е широк, това може да бъде проблем за отбор, който играе с къси и тесни линии. "Адзурите" не трябва да се страхуват, ако покажете страх срещу Барселона, няма да избягате. Меси и компания са фаворити за преминаването на кръга, но във футбола може да се случи всичко", допълни Стоичков.

Той коментира и новината на "Франс Футбол", че няма да връчва "Златна топка" за 2020 година. "Трудно е да се каже на кого бих я дал днес. Да видим кой ще спечели Шампионска лига, само тогава ще мога да отговоря", категоричен бе настоящият спортен журналист. А за какво тези дни той критикува Барселона вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички