В Испания тръбят: Легенда на Реал Мадрид е избор №1 за заместник на Анчелоти


В Испания тръбят: Легенда на Реал Мадрид е избор №1 за заместник на Анчелоти
Снимка: GettyImages

1158 0

Ръководството на Реал Мадрид вече е набелязало своята цел номер 1 за заместник на Карло Анчелоти. Треньорът на "кралете" най-вероятно ще напусне в края на сезона, за да започне ново приключение в кариерата си.

Кой е наследникът?

Първоначално в Испания "изплува" името на Чаби Алонсо. Той дори все още бива считан от мнозина за фаворит за поста. Не по този начин обаче смята "El Chiringuito TV". Според изданието това е клубната легенда Зинедин Зидан.

От информацията става ясно, че завръщането на знаменития бивш футболист и наставник на "белия балет" е приоритет пред шефовете на Реал Мадрид.

Последният престой

Французинът е безработен от юни 2021-ва година, когато си тръгна от "Сантяго Бернабеу". Той го направи с високо вдигната глава, завоювайки три последователни Шампионски лиги. Под негово ръководство отборът постигна 174 победи в 263 мача.

Слуховете около Зидан са най-разнопосочни. Някои го свързват с треньорския пост в ПСЖ, където обаче от скоро се подвизава Луис Енрике. Други пък твърдят, че той ще поеме френския национален отбор, трети - клуб от Висшата лига. Безспорно обаче Зизу има най-силна връзка с испанския колос и е много възможно отново да поведе "кралете".

Същевременно "лос бланкос" мислят и за своите футболисти. Клубът се обвързва за дълго с 5 от звездите си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички