Изненада! Манчестър Сити и Хосеп Гуардиола готвят офанзива за звезда на Реал Мадрид


Изненада! Манчестър Сити и Хосеп Гуардиола готвят офанзива за звезда на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1288 0

Бившият немски национал Тони Кроос продължава да показва, че възрастта е само число. 33-годишният футболист е в отлична форма за Реал Мадрид, както е от няколко години насам.

Кроос успя да си проправи път в редовния стартов състав на Карло Анчелоти през последните седмици, въпреки че по-млади алтернативи като Орелиен Чуамени и Едуардо Камавинга бяха предпочитани в ранните етапи на сезона.

Готви се изненадващо предложение към Кроос

Този сезон обаче може да бъде последният за Кроос с фланелката на Реал Мадрид. Договорът му изтича следващото лято, а "Mundo Deportivo" информира, че Пеп Гуардиола иска да го привлече с Манчестър Сити.

Гуардиола беше треньор на Кроос в Байерн Мюнхен през сезон 2013/14, след което той се присъедини към Реал Мадрид. Бившият мениджър на Барселона иска повторно събиране, което може да стане възможно, тъй като Ман Сити е готов да предложи на Кроос договор за 15 милиона евро на сезон.

Проблемът, с който Ман Сити може да се сблъска е, че Кроос неведнъж е заявявал, че иска да прекрати кариерата си в Реал Мадрид, така че може да им бъде много трудно да го убедят да се присъедини следващото лято. А от Реал се готвят в следващите седмици да обявяват подновяването на договорите на петима важни играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички