В Испания категорични, че ПСЖ не може да спечели Шампионска лига с Неймар, Меси и Мбапе


В Испания категорични, че ПСЖ не може да спечели Шампионска лига с Неймар, Меси и Мбапе
Снимка: Getty Images

2482 0

В Испания се обърнаха срещу френския гранд - ПСЖ. Местният журналист - Гилем Балаге, заяви, че просто няма как парижани да триумфират в Шампионска лига, докато за тях играят големи звезди като Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар.

Испанският журналист използва аргумента, че тримата не проявяват никакъв интерес да се връщат назад и да помагат на защитата, като посочи това като основния фактор за неуспеха на ПСЖ в най-комерсиалния европейски турнир до момента.

"Няма спор, че това са трима от най-добрите футболисти на планетата. Не виждам как обаче ще успеят да изведат ПСЖ до триумф в Шампионска лига. Никой от тях не обича да се връща назад и да помага на защитата - по този начин подобен турнир не може да бъде спечелен, когато трима от футболистите ти не играят назад", заяви Балаге за CBS.

Парижани, водени от убийственото си трио в атака, се наслаждават на добър старт на сезона. Отборът е първи в Лига 1, както и в своята група в Шампионска лига. Тепърва ще разберем обаче дали тримата големи ще донесат така жадувания трофей от най-комерсиалния европейски турнир на "Парк де Пренс".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какъв рекорд постави Лионел Меси в Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички