В Барселона са решили кой ще замести Меси, ако напусне "Камп ноу"


В Барселона са решили кой ще замести Меси, ако напусне "Камп ноу"
Снимка: Getty Images/Guliver

2401 0

На фона на слуховете, че иска да напусне, в Барселона вече имат яснота кой може да замени лидера на тима Лионел Меси, твърди италианският "Tuttosport". Въпросната "идеална замяна" на аржентинската суперзвезда е сънародникът му от Ювентус Пауло Дибала.

Бъдещето на Меси на "Камп ноу" е все още мъгливо. Звездата е разочарован от представянето на тима при загубата с 2:8 от Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Разочарован е и от начина, по който се управлява клубът. Освен това той е недоволен, че разговорът му с Роналд Куман след заставането на нидерландеца на треньорския пост са станали достояние на медиите.

От своя страна, Дибала не може да се разбере с Ювентус за нов договор. Аржентинецът иска да печели чисто по 15 милиона евро на сезон, което е почти двойно повече от това, което той прибира сега в Торино. Ръководството на "бианконерите" се дърпа от такъв вариант, тъй като след пандемията от коронавирус иска да свие разходите си.

Иначе, "Mundo Deportivo" съобщи, че Барселона ще се раздели през това лято със своя капитан само ако някой плати откупната му клауза. А тя е в размер на 700 милиона евро. Агентът на Дибала пък заяви, че слуховете за напускането му са лъжливи. "Дибала е играч на Ювентус и е щастлив, че е такъв. Преговаряме с клуба за удължаване на договора. Всичко върви по план", заяви той. Същевременно, стана ясно, че някои хора от ръководството на Барселона искат Меси да бъде продаден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички