Куман: Качествата на Меси ще помогнат на Барселона да се развие


Куман: Качествата на Меси ще помогнат на Барселона да се развие
Снимка: Gulliver/GettyImages

1065 0

Новият наставник на Барселона Роналд Куман отново направи големи комплименти на Лионел Меси, като заяви, че неговият талант ще помогне на клуба отново да се завърне на върха в европейски футбол. След унизителната загуба с 2:8 от Байерн Мюнхен започна да се спекулира, че Меси ще напусне и все още няма официална информация по тази тема.

"Удоволствие е да имаш играч като Меси в отбора. Неговите качества ще помогнат на клуба да се развива. Не може да се конкурираме, кой е отбелязал повече голове от пряк свободен удар, защото той има много повече от мен. Аз бях в Барселона само 6 сезона", заяви Куман пред официалната телевизия на клуба.

Очаква се Френки де Йонг да играе в естествената си роля на опорен халф при Коман, тъй като това е позицията, на която играе в Холандия. "Той е много млад играч и се представя много добре до този момент. Не  е лесно толкова млад играч да отиде в Барселона, той е свързан с бъдещето на клуба", като допълни, че харесва добре организираната и дисциплинирана игра, в която се налага доминиращ стил и именно това ще търси и с Барса. А какво е бъдещето на нападателя на тима Луис Суарес - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички