Томас Тухел за Лионел Меси: Много добре дошъл е в ПСЖ


Томас Тухел за Лионел Меси: Много добре дошъл е в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1370 0

Наставникът на ПСЖ Томас Тухел бе видимо разочарован след поражението на неговия тим от Байерн Мюнхен с минималното 0:1 във финала на Шампионска лига. Той направи кратък коментар за двубоя, а след това дори покани Лионел Меси в отбора, като сам обяви, че това изглежда невъзможен ход.

"Срещнаха се два свръхсилни отбора и единият победи с един гол разлика. Гордея се с манталитета на моя тим и с начина, по който играхме в последните няколко мача. Един треньор не може да иска повече. Да, разочарован съм, но не твърде много. Какво не ни достигна? Това да вкараме първи! Имахме положения, но Байерн откри резултата. Убеден съм, че ако ние го бяхме сторили, щяхме да спечелим с 1:0. Ще си вземем нужните поуки от това поражение. Неймар и Мбапе не могат да вкарват във всеки мач" - започна той.

"Меси е много добре дошъл. Що за треньор би казал "не" на Лионел Меси. Мисля си обаче, че Лионел Меси ще завърши кариерата си в Барселона. Той е господин Барселона. Трябва да използваме трансферния пазар, за да разширим състава си" - сподели още Тухел.

Междувременно, ПСЖ е поредният дебютант във финала на Шампионска лига, който са проваля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички