В Барселона с твърда позиция за бъдещето на Франк Кесие


В Барселона с твърда позиция за бъдещето на Франк Кесие
Снимка: Getty Images

2691 0

Барселона излезе с наглед официална позиция за един от най-коментираните футболисти, който според медиите в Испания, е напът да се раздели с каталунците след само един полусезон. Става въпрос за дългоочаквания на "Камп Ноу" играч - Франк Кесие, който обаче изигра само 485 минути за "блаугранас" от началото на кампанията. 

По негов адрес адрес се изказа спортният директор - Жорди Кройф, който отрече информациите, че клубът планира да се раздели с играча. Той бе свързван с Интер, който се явява вечният враг на бившия му клуб - Милан. 

"Нямаме планове за раздяла с Кесие. Всъщност това не влиза нито в нашите, нито в неговите планове, въпреки че прочетох доста новини по темата", обясни Кройф пред испанския вестник "Мундо Депортиво".

Националът на Кот д'Ивоар имаше ключова роля в състава на Милан през миналата състезателна година, когато "росонерите" триумфираха в Калчото, но сега статутът му е коренно различен на "Камп Ноу".

Очаква се каталунският гранд да има сериозни затруднения с действията си по време на зимния трансферен прозорец заради финансовите регулации на Ла Лига.

Вижте последните трансферни слухове от света на футбола!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички