Барселона представя халф в сряда и защитник в четвъртък


Барселона представя халф в сряда и защитник в четвъртък
Снимка: Getty Images

2491 0

Тази седмица Барселона ще представима двама нови играчи. Това са Андреас Кристенсен и Франк Кеси, а новината е обявил президентът на клуба Жоан Лапорта, според lesportiudecatalunya.cat.

Очаква се халфът да бъде представен тази сряда, а защитникът - в четвъртък. И двамата играчи преминават на "Камп ноу" като свободни агенти, след като договорите им съответно с Милан и Челси изтекоха.

След финализирането на тези трансфери приоритет за клуба остава привличането на Роберт Левандовски, който призна, че иска при каталунците, но от Байерн Мюнхен отказват да го продадат.

В Барселона остават оптимисти и смятат, че германците ще склонят на оферта от 40 милиона евро, тъй като от договора на поляка остава само 1 година и после те ще го изпуснат без пари. През август Левандовски ще навърши 34 години.

Ситуацията с друг силно желан в Каталуня - крилото Рафиня, е подобна. Бразилецът иска в Барса, но Лийдс иска повече пари, отколкото каталунците предлагат. Сега от "Камп ноу: ще предложат 50 милиона+бонуси, но офертата от 75 милиона на Челси усложнява ситуацията. Повече за Рафиня и евентуалния му трансфер в Барса четете тук. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички