Дългоочаквани в Барса може да напуснат преди официалния им дебют?


Дългоочаквани в Барса може да напуснат преди официалния им дебют?
Снимка: Getty Images

2348 0

Новина от лагера на Барселона взриви футболната общественост в последните часове. Според ESPN част от новите попълнения на каталунците може да напуснат "Камп Ноу", без дори да изиграят официален мач.

Медията твърди, че Франк Кесие и Андреас Кристенсен, които се присъединиха по едно и също време като свободни агенти, може да напуснат още до края на седмицата, тъй като продължават да не са регистрирани. Оказва се, че двамата имат специални клаузи в договорите, според които могат да напуснат клуба, ако казусът с картотеките не претърпи развитие.

Според източника Кесие и Кристенсен за момента не смятат да се възползват от тази опция, но ако скоро клубът не реши проблема, ситуацията може да се промени.

Другите три нови попълнения - Рафиня, Роберт Левандовски и Жул Кунде, също не са регистрирани, но за тях бяха платени трансферни суми и не биха могли да напуснат "Камп Ноу" току-така. Сержи Роберто и Усман Дембеле, които подписаха нови договори, също трябва да бъдат регистрирани като нови играчи, но без успех.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта уверява всичките седем футболисти, че проблемът с техните картотеки ще бъде разрешен възможно най-скоро. Това трябва да се случи най-късно до края на месеца. Дотогава те няма да имат право да играят в официални срещи за "блаугранас".

Вижте най-интересните сделки от летния трансферен прозорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички