Откривателят на Гризман обвини Меси за неуспеха на французина на "Камп Ноу"


Откривателят на Гризман обвини Меси за неуспеха на французина на "Камп Ноу"
Снимка: Gulliver/GettyImages

1145 0

Ерик Олхатс, скаутът, който откри Антоан Гризман и по-късно бе негов агент, обсъди трудностите на бившия нападател на Атлетико Мадрид да се адаптира към "Камп Ноу" заедно с Лео Меси. Той определи капитана на Барселона като "император" и дори го обвини в терор.

"Антоан пристигна в клуб, където Меси има последната дума за всичк. Той е толкова император, колкото и монарх и не бе много позитивен за подписването на Гризман. Отношението му е плачевно и той го кара да се чувства нежелан. Не ми харесва да чувам Гризман да казва, че няма проблеми с Меси, но никога обратното. Това е царуване на терор. Или сте с него, или сте срещу него", заяви Олхатс за France Football.

Олхатс също така предположи, че проблемите на френския национал на терена, откакто се е преместил в Барса, са повлияни от отношенията му с Меси: "Гризман ще се опита да реши проблемите си на терена, нищо повече. Той никога няма да търси да влезе в конфликт с никого. Той изобщо не е такъв. Той обича футбола и това е, не иска да влиза в спорове с никого. Виждал съм го да преодолява толкова много трудни моменти в кариерата си. През миналия сезон, когато Гризман пристигна, Меси не го заговори и не му подаде топката. Мисля, че е страдал заради негативна адаптация". Междувременно, Барселона записа най-лошия си старт в Ла Лига от 18 години насам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички