Ули Хьонес се втрещи от Барселона и посочи какво очакваше каталунците в Германия


Ули Хьонес се втрещи от Барселона и посочи какво очакваше каталунците в Германия
Снимка: Getty Images

3382 0

Ули Хьонес, който е почетен президент на Байерн Мюнхен, се изуми от желанието на Барселона  да купи звездата на баварците Роберт Левандовски. Според него това е немислимо с оглед на никак не розовото финансово състояние на каталунците.

"Барселона желае да привлече Левандовски, при положение че дълговете на клуба бяха 1,3 милиарда евро преди шест месеца. Ако бяха в Германия, щяха да са фалирали отдавна. На вратата им е частният съдебен изпълнител, а те отправят милионна оферта към футболист на Байерн", отсече смаянията Хьонес пред „RTL“.

Роберт има договор с клуба. За момента никой от Байерн няма да остави Левандовски да си тръгне. Не сме търсили и негов заместник, което показва какви са намеренията ни. Ако остане, той ще продължи да играе добре и да се чувства отлично в Германия със семейството си. Може да дойде през януари и да каже: "Вижте, искам да остана още две или три години", убеден е той.

Припомняме, че Хьонес влезе в затвора за около година и половина. До отиването му в пандиза се стигна, след като призна, че е укрил данъци за над 28 млн. евро. Провинението му наложи да се оттегли от президентския си пост в баварския колос.

Междувременно Роберт Левандовски спечели за втори пореден път голямо отличие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички