Удар по Барселона: Шави губи любимеца си Педри за неопределен период от време


Удар по Барселона: Шави губи любимеца си Педри за неопределен период от време
Снимка: GettyImages

2004 0

Барселона обяви с официално съобщение до своите почитатели в социалните мрежи, че една от младите надежди на тима - Педри, е получил контузия и ще отсъства за неопределен период от време.

Комюникето от Барса

Барса съобщава, че Педри е получил травма на десния квадрицепс. Той няма да бъде на разположение за предстоящите срещи на каталунците и възстановяването му ще определи кога отново ще го видим по испанските и европейски терени.

На "Камп Ноу" не съобщават колко точно ще отнеме възстановяването на футболиста, но медиите в Испания твърдят, че Педри ще се завърне в игра до 4 седмици, като травмата ще му попречи и да играе за националния отбор в предстоящата пауза на клубния футбол.

Вариантите пред Шави

За щастие на испанския специалист вариантите пред него за запълване на празнината в полузащитата не са никак малко. Каталунците се сдобиха с футболисти като Ориол Ромеу и Илкай Гюндоган през лятото, които могат подобаващо да заместят 20-годишния плеймейкър. Гави и Френки де Йонг също са отлични избори, а мнозина смятат, че липсата на Педри, колкото и болезнена да е, няма да се усети толкова много.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барса изпрати американски национал в Нидерландия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички