Официално: Ман Сити или Барселона? Голяма звезда на "гражданите" реши (СНИМКИ)


Официално: Ман Сити или Барселона? Голяма звезда на "гражданите" реши (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

2037 0

Една от най-големите звезди в състава на Манчестър Сити - Бернардо Силва, реши къде ще продължи своята знаменита кариера. Полузащитникът избра да остане на "Етихад", пред това да се насочи към Барселона.

Край на сагата!

Каталунците силно желаеха да привлекат португалеца по време на летния трансферен прозорец. Те обаче така и не съумяха да го сторят. Вместо това, той подписа нов договор с "гражданите" с продължителност от 3 години.

29-годишният халф не крие задоволството си от сделката. Пред клубната телевизия на "небесносините" той заяви, че обича английския гранд и има намерение да постигне дори още по-впечатляващи неща с неговата фланелка.

"Прекарах 6 прекрасни години в Манчестър Сити и се радвам да удължа периода си тук. Спечелването на требъла през изминалия сезон беше от изключителна значимост и е вълнуващо да бъда част от отбор, в който има такъв глад и страст", коментира Силва и продължи.

"Обичам треньора, съотборниците си и феновете. Надявам се, че ще споделим дори още по-страхотни моменти заедно в следващите години", допълни още той.

Бернардо на "Етихад"

Португалецът се присъединява към английския гранд през лятото на 2017-а година. С екипа на "гражданите" той изиграва 308 мача във всички турнири, в които записва 55 гола и 59 асистенции.

Печели 14 трофеи, сред които Шампионска лига, 5 Висши лиги, 2 пъти ФА Къп, 4 пъти Купата на Англия и 2 пъти Къмюнити шийлд.

Междувременно "небесносините" вадят 70 милиона паунда за желан играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички