Барселона и Манчестър Сити са много близо до финализирането на дългоочакван трансфер


Барселона и Манчестър Сити са много близо до финализирането на дългоочакван трансфер
Снимка: GettyImages

3888 0

Сагата около бъдещето на Жоао Кансело продължава да е на дневен ред. Футболистът, който не е желан от Пеп Гуардиола в Манчестър Сити е напът да премине в Барселона, тъй като двата гранда финализират детайлите около сделката за португалския национал.

Кансело облича екипа на Барса скоро

Манчестър Сити и каталунците очакват всичко да мине по план без излишни искания в последния момент. Кансело пък ще пътува за медицинските си прегледи на "Камп Ноу" или днес, или утре (25 август), информира изданието "Mundo Deportivo".

Припомняме, че Кансело изигра втората половина на сезон 2022/23 под наем в Байерн Мюнхен, тъй като от Осторва излязоха с информация, че португалецът не се разбира с Пеп Гуардиола на "Етихад". Редица източници съобщиха, че баварците имат намерение да активират откупната клауза на крайния защитник от 80 милиона евро, но това така и не се случи.

29-годишният футболист продължава да не попада сред плановете на своя мениджър в Манчестър. Мнозина твърдят, че ново начало за него в Барселона ще се отрази добре на кариерата му. Междувременно Сити стартира офанзива за сънародник на Кансело.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички