Удар по Барселона: Изненадващ клуб влезе в битката за подписа на Лео Меси?


Удар по Барселона: Изненадващ клуб влезе в битката за подписа на Лео Меси?
Снимка: Getty Images

1757 0

Въпросът къде ще продължи Лео Меси знаменитата си кариера отново е на дневен ред. Той стана актуален, след като новият му отбор - Интер Маями, загуби шанс да се класира за плейофите в МЛС.

Провалът на "чаплите" означава, че те ще играят единствено за престиж до края на сезона. Това от своя страна предизвика редица спекулации относно бъдещето на легендарния аржентинец.

Кандидат номер 1

Най-усилените такива го свързват с евентуално завръщане под наем в Барселона. Каталунците пропуснаха възможността да го привлекат за постоянно това лято и ще опитат да поправят грешката си през зимата.

Другите желаещи

Твърди се, че освен "блаугранас", саудитски клубове също предявяват интерес към световния шампион от Мондиала в Катар миналата година. Появи се обаче и друг, далеч по-неочакван кандидат.

Бразилският журналист Хорхе Никола твърди, че местният гранд Сао Пауло е влязал в битката за подписа на голмайстора. От информацията става ясно, че клубът готви впечатляваща оферта, възлизаща на 50 милиона долара.

Ако трансфер бъде осъществен, то "ла пулга" за първи път ще играе професионален футбол в Южна Америка, след като напуска посока "Камп Ноу" още от дете. Исторически погледнато, преотстъпването на суперзвезди в средата на сезона не е ново за американските отбори. Това преди се случва с Тиери Анри и Дейвид Бекъм.

А изигра ли Меси последния си мач за Интер Маями тази година? Отговорът на треньора Тата Мартино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички