Турския Меси пак резерва, но вече и не тренира - какво се случва с Гюлер?


Турския Меси пак резерва, но вече и не тренира - какво се случва с Гюлер?
Снимка: GettyImages

2476 0

Турският футболен суперталант Арда Гюлер продължава да чака официалния си дебют за Реал Мадрид. "Кралете" надцакаха през лятото Барселона и срещу повече от 20 милиона евро привлякоха младока от Фенербахче. 

Лошата новина за феновете на световния колос са контузиите, които измъчват постоянно полузащитника. Той се възстановява, но отново изпитва разочарованието от нова травма и така се върти в "омагьосан кръг" от няколко месеца. 

Добрата новина напоследък са тренировките, които провежда - очакванията са, че вече навлиза в игрови ритъм. Странното е, че в Испания предвиждаха дебют на турчина още през уикенда срещу Райо Валекано, но тогава резултатът не бе подходящ за експерименти (0:0) и остана неизползван. 

Гюлер обаче остана резерва и срещу Брага при класическото 3:0 в сряда вечер, което вече озадачава феновете за случващото се. И за да е по-голям ужасът за тях - медиите в Кралството добавят, че младокът не е тренирал в четвъртък. 

Коментарът на Анчелоти

В изминалите часове Анчелоти потвърди тезата, че отказва да форсира завръщането на талантливия футболист: "Ние сме много внимателни с него и не поемаме рискове. Той има само 4 тренировки след сериозна контузия.

Вярваме, че ще играе скоро, но едва когато е готов на 100%. Той е млад и ние го пазим", категоричен е италианецът. 

Вижте още кой преподписа преди броени минути с Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички