Бивш треньор на Арда Гюлер: Потенциалът му е по-висок от този на Лионел Меси


Бивш треньор на Арда Гюлер: Потенциалът му е по-висок от този на Лионел Меси
Снимка: Instagram

1487 0

Бившият треньор на Арда Гюлер - Ерол Токгьозлер, заяви, че полузащитникът има данните да бъде по-добър и от мегазвездата Лионел Меси. Футболистът на Реал Мадрид игра под ръководството на Токгьозлер в младежкия тим на Генчлербирлиги, когато беше 13-годишен.

"Меси е най-великият, който съм виждал, а Арда има отлични способности. Меси вече постигна всичко, а Арда трябва да го направи, той е още дете. Но ако говорим само за потенциал, тогава Арда има по-висок потенциал от Меси. Въпреки че му предстои още дълъг път", заяви треньорът, цитиран от "AS".

"Неговият футбол е на ранен етап и трябва да изиграе много мачове, за да стане играча, който може да бъде. Но, както казах, потенциалът на Арда е по-висок от този на Меси. Разбира се, ако говорим само за потенциал", допълва той.

Запитан на кой играч прилича турският халф, Токгьозлер заяви: "От Реал Мадрид ще посоча Лука Модрич. Той не е играч като например Тони Кроос. основното оръжие на Арда е играта с топка и движението. Той винаги мисли как да върви напред, играе много вертикално, пасовете му също са вертикални, с поглед към вратата", завърши той. А според слуховете Гюлер най-накрая ще дебютира за Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички