Президентът на ПСЖ игнорира изявлението на Реал Мадрид за Килиан Мбапе


Президентът на ПСЖ игнорира изявлението на Реал Мадрид за Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1237 0

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи наскоро предостави информация за различните аспекти на клуба, като се фокусира върху въртящите се спекулации около бъдещето на Килиан Мбапе.

В отговор на скорошния отказ на Реал Мадрид за преговори за потенциален летен трансфер на Мбапе, Ал-Хелаифи запази концентрацията на ПСЖ върху вътрешните въпроси. Той сподели, че Мбапе е най-добрият играч в света, признавайки ключовата му роля в прогреса на ПСЖ и френския национален отбор.

На фона на значителните промени в ПСЖ през лятото, които включват назначаването на нов треньор, трансферите на 11 играчи и откриването на обновен тренировъчен център, Ал-Хелаифи характеризира тези промени като еволюционна фаза, а не като революционна промяна. Подчертавайки непоклатимия ангажимент на клуба за непрекъснато усъвършенстване и растеж, той подчерта значението на времето, решителността, търпението и постоянството при полагането на нови основи.

Позицията на Реал Мадрид спрямо Килиан Мбапе отбелязва края на една продължителна и бурна трансферна сага продължила две лета. Клубът ще продължи да се фокусира върху своята младежка и стратегическа политика за набирането на таланти, докато гледа към бъдещето и поне на този етап спира да се интересува от французина.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Да откажеш на Ливърпул с мисъл за Реал Мадрид - кой го направи?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Лудогорец

"Тайни от бг елита": Ас на Лудогорец с 3-степенно "меню" за самоусъвършенстване

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички