Преди Севиля - Реал Мадрид: Карло Анчелоти разкри кога Арда Гюлер ще бъде готов за игра, каза няколко думи и за Серхио Рамос


Преди Севиля - Реал Мадрид: Карло Анчелоти разкри кога Арда Гюлер ще бъде готов за игра, каза няколко думи и за Серхио Рамос
Снимка: Getty Images

2164 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, даде пресконференция преди утрешното (21.10.) гостуване на Севиля от 10-ия кръг на Ла Лига, което ще започне в 19:30 ч. (българско време):

*До края на месец октомври "белия балет" има да изиграе 3 мача - срещу Севиля, срещу Брага (Шампионска лига) и срещу Барселона!

"Отборът се намира в добра серия, а сега ни предстои много важна седмица. Подготвени сме добре. Двубоят срещу Севиля ще бъде много изискващ. Те смениха треньора си и разполагат с качествени играчи. Очаква ни труден сблъсък. Малко съм загрижен, че може да сме забравили колко добре играехме преди паузата за националните отбори. Надявам се, че при завръщането си от нея ще покажем същото ниво", заяви в началото Татко Карло, а след това добави няколко важни думи за Арда Гюлер:

"Арда се справя доста добре. Липсва му малко физическа подготовка, но рано или късно ще получи своя шанс. Мисля, че ще бъде напълно готов след 10-15 дена. Всички говорят непрекъснато за него, защого е много млад, но той има цялото време на света, за да се докаже в Реал Мадрид".

Анчелоти не пропусна да каже нещо и за Серхио Рамос, на когото предстои емоционален момент, тъй като ще се изправи срещу клуба, с който спечели всичко:

"Обичам да го виждам и да се поздравяваме. Разбира се, привързан съм към всички мои бивши футболисти, особено пък към него. Ако не беше вкарал във финала в Лисабон, вероятно нямаше да съм тук (б.р. - финала на Шампионска лига през 2014-а година. Рамос вкарва в 93' и праща мача с Атлетико Мадрид в продължения, спечелени впоследствие от Реал с 4:1). Ако все пак ни отбележи гол, може да празнува както си иска".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш треньор на Арда Гюлер: Потенциалът му е по-висок от този на Лионел Меси!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички