"Трябваше да бъде изгонен": Симеоне избесня след грубост от Белингам (ВИДЕО)


"Трябваше да бъде изгонен": Симеоне избесня след грубост от Белингам (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

839 0

Реал Мадрид не успя да продължи безупречната си серия през сезона и загуби първи мач, допускайки поражение с 1:3 от Атлетико Мадрид. По този начин "кралския клуб" остава с 15 точки и бе изместен на върха от Жирона и Барселона, които са с по 16.

Голмайстор на тима през сезона е Джуд Белингам, който дели и първата позиция по този показател в цялото първенство. Англичанинът, Роберт Левандовски и Алваро Мората са с по пет попадения.

Именно испанският нападател реализира две попадения за "дюшекчиите" в градското дерби, докато Белингам не успя да се разпише. Той обаче участва в друг момент - грубо влизане в краката на Анхел Кореа, за което получи жълт картон.

Наставникът на Атлети Диего Симеоне изобщо не бе доволен от решението, като смяташе, че Белингам е трябвало да бъде изгонен. "Влизането на Джуд Белингам ми изглеждаше като червен картон, когато го видях в реално време. За мен, той трябваше да бъде изгонен".

Можете да видите ситуацията чрез кадрите по-долу в материала. А кой футболист на Атлетико Мадрид отличи Диего Симеоне след победата над Реал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички