"Трябва да си признаем, че бяхме слаби" - Карло Анчелоти с откровен коментар след първата загуба на Реал Мадрид


"Трябва да си признаем, че бяхме слаби" - Карло Анчелоти с откровен коментар след първата загуба на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2537 0

"Не започнахме добре. Не се защитавахме добре и не бяхме клинични. След като поведоха с 2:0, Атлетико изиграха мача по начина, по който искаха да го изиграят - отбраняваха се много добре и дебнеха за бързи контраатаки. Бяха по-добри от нас" - това заяви Карло Анчелоти след загубата на Реал Мадрид от Атлетико Мадрид във вечерта на 24-ти септември.

"Бяхме допуснали само 3 гола в последните 6 мача, а днес ни вкараха 3 за 45 минути. Трябва да си признаем, че бяхме слаби и вечерта не беше добра за нас", допълни наставникът на "белия балет", който инкасира първо поражение през кампанията.

"Вече сме обсъждали, че допускаме рано попадения. През сезон 2023/24 това се случи четири пъти, като в три от двубоите успяхме да направим обрати. И днес бяхме близо, но третият гол приключи мача. В края на първото полувреме се представихме силно, но 1:3 вече беше прекалено много, за да се върнем".

"Отборът ми не беше компактен, особено през първата част. Атлетико се възползва от това. Трите им гола бяха едни и същи - успяваха да разделят централните ни защитници, които не бяха позиционирани добре. Атлетико е един от най-добрите отбори в защита, не само в Испания. Играят организирано и са силни в единоборствата. Не е лесно да намериш празните пространства срещу тях", констатира Татко Карло.

Попитан дали би променил нещо, ако можеше да върне времето назад, той отговори по следния начин: "Добър въпрос. Вероятно можех да се представя по-добре, това е ясно. Когато тимът не прави правилните неща на терена - отговорността е моя".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Диего Симеоне отличи Антоан Гризман след победата в дербито на Мадрид и заяви: Радвам се, че тимът успя да си върне духа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички