Диего Симеоне отличи Антоан Гризман след победата в дербито на Мадрид и заяви: Радвам се, че тимът успя да си върне духа


Диего Симеоне отличи Антоан Гризман след победата в дербито на Мадрид и заяви: Радвам се, че тимът успя да си върне духа
Снимка: Getty Images

1288 0

Старши треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, не скри задоволството си от победата в дербито на Мадрид срещу Реал, но и призна, че двубоят е можело да се развие в друга посока:

"Щастлив съм. Отборът изигра добър мач. При 2:0 обаче се дръпнахме прекалено много назад и им дадохме възможност да играят. Създадоха ни затруднения и успяха да намалят до 1:2. През второто полувреме, ако резултатът беше равен, имаше шанс и да загубим мача. Голът на Мората за 3:1 ни върна в правия път".

"Радвам се, че тимът успя да си върне духа. Разполагаме с чудесни изпълнители като Антоан Гризман, който няма никакъв проблем да участва в защитата, когато е нужно и да играе по начина, по който е нужно. Точно затова той е един от най-важните ни футболисти", обясни Чоло на пресконференция си след срещата и за финал добави:

"Карло Анчелоти е чудесен треньор, а на мен наистина ми хареса това, че той рискува с пускането на много полузащитници. Ние изиграхме невероятен двубой и не им позволихме да осъществят плановете си на терена".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Трябва да си признаем, че бяхме слаби" - Карло Анчелоти с откровен коментар след първата загуба на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички