Три години по-късно: Атлетико Мадрид е напът да се раздели с рекордната си покупка


Три години по-късно: Атлетико Мадрид е напът да се раздели с рекордната си покупка
Снимка: Getty Images

8981 0

По всичко изглежда, че престоят на 22-годишния португалец Жоао Феликс в Атлетико Мадрид е към своя край. Испанското издание "AS" пише днес, че клубът най-вероятно ще се опита да се раздели с него по време на зимния трансферен прозорец.

Нападателят бе закупен от Бенфика през 2019 година за невероятната сума от 127 милиона евро (рекорд в историята на Атлети) и основната идея бе да замести напусналия в посока Барселона Антоан Гризман. Младокът има подобен стил на игра като този на французина, но така и не успя да "влезе в обувките" на световния шампион от 2018 година.

След завръщането на Гризман, през настоящия сезон 2021/22 Феликс се е появил в само осем мача на "дюшекчиите" и в голяма част от тях го направи от резервната скамейка. В тези срещи националът на Португалия може да се похвали с един гол, една асистенция и един червен картон...

На този етап не е ясно къде евентуално може да продължи кариерата си Жоао Феликс, но интерес към него едва ли ще липсва. За Атлетико Мадрид пък предстои изключително важна вечер в Шампионска лига, която до голяма степен ще определи втората половина от сезона за тима на Диего Симеоне!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички