Треньорът на Жирона след 4:3 срещу Атлетико: Не можем да поддържаме ритъма на Реал Мадрид


Треньорът на Жирона след 4:3 срещу Атлетико: Не можем да поддържаме ритъма на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2796 0

Отборът на Жирона продължи да изненадва приятно и в първия си мач за 2024-та година, надделявайки над Атлетико Мадрид със зрелищното 4:3.

Тимът на Мичел е редом до Реал Мадрид, като двата отбора си разделят върха в Ла Лига с по 48 точки след първите 19 кръга...

"Не можем да поддържаме ритъма на Реал"

Все пак, според старши треньора на "бяло-червените" отборът му не е на нивото на "големите три" - Реал, Барселона и Атлети и не е редно да бъде определян като 'претендент за титлата':

Още: Треньорът на сензацията в Ла Лига - Жирона, сяда на стола на Еди Хау в Нюкасъл?

"Не можем да поддържаме ритъма на Реал Мадрид. Не искаме да си лепваме етикети и да се определяме като претенденти за титлата. За да говорим за по-големи неща, например Шампионска лига, трябва да стигнем до последните 10 мача...", обясни Мичел на пресконференция след успеха срещу "дюшекчиите" и допълни:

фенове на Жирона

"Да спечелим Ла Лига не е нашата цел. На първо място, целта ни е да мислим мач за мач и да се опитаме да се класираме за европейските клубни турнири, което би било голям успех за нас!".

*За Жирона предстои гостуване на Елче от 1/16-финалите за Купата на Краля (6-и януари), а след това е визитата на Алмерия от 20-ия кръг на първенството (14-и януари).

Барселона отново поглежда от Жирона, хареса си халф - иска го още през зимата

Невероятният възход на Жирона в Ла Лига - как надхитри Барселона и Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички