Барселона отново поглежда от Жирона, хареса си халф - иска го още през зимата


Барселона отново поглежда от Жирона, хареса си халф - иска го още през зимата
Снимка: Getty Images

1204 0

Барселона ясно обяви намерението си да се подсили в халфовата линия през зимния трансферен прозорец и изглежда, че ще използва същата стратегия като през лятото – да погледне към Жирона.

Барселона няма да може да осъществи сделка под наем

На Барселона явно им е харесало как игра срещу тях

Преди няколко дни стана ясно, че Барселона се интересува от полузащитника на сензацията в Ла Лига - Алейкс Гарсия. Било е предложена сделка с играч плюс пари за Гарсия, който има освобождаваща клауза от 20 милиона евро.

Изглежда трудно за Барселона да сключи сделка, но според "Marca" в момента работят по начин тя да се вмести в техните ограничения на лимита на заплатите. Няма да има възможност за сделка под наем и Барселона трябва да изработи план за постоянен трансфер.

Гарсия заяви желанието си да носи фланелката на Барселона по-рано през сезона, но не е известно дали би искал да напусне Жирона по средата на кампанията. В момента отборът е в разгара на исторически сезон и клубът няма финансов натиск да продава. Всичко остава в ръцете на Барса и на играча, като през следващия месец ще стане ясно дали ще има някакво развитие. От "Камп Ноу" вече обявиха първо ново попълнение, с което може да имат проблем през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички