Треньорът на Ейбар: К*пелето Меси няма нужда от почивка, той си почива на мач


Треньорът на Ейбар: К*пелето Меси няма нужда от почивка, той си почива на мач
Снимка: Getty Images/Guliver

4603 0

Изключително любопитен коментар за капитана Лионел Меси направи треньорът на Ейбар Хосе Луис Мендилибар преди двубоя с Барселона. Той коментира възможното неучастие на звездата в мача на каталунците срещу неговия тим, който е на 22 февруари.

"Не мисля, че той си прави почивки. Това копеле си почива по време на мач. Той знае кога да се включи и кога да си почине. Ако му бяха дали почивен ден, щеше да е още по-лошо - той щеше да гледа мача от трибуните и да се умори още повече", заяви треньорът, цитиран от "Marca".

"Веднъж с Осасуна играехме на "Камп ноу" в Купата на Краля. Сутринта участието на Меси стана ясно, че е изключено - той почувства болки в корема и вдигна температура. Следобед той беше сложен в състава и поставен на скамейката. Ние губехме с 0:2 и той тръгна да загрява. После влезе в игра, вкара два гола и ние загубихме с 0:4", разказа Мендилибар. А още колко години, според Карлес Пуйол, Меси ще тормози противниците вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички